“The Last Of Us. Part I”: переживіть улюблену пригоду, з якої все почалося!

Головна Новини “The Last Of Us. Part I”: переживіть улюблену пригоду, з якої все почалося!
24.08.2022

Пориньте в емоційну історію про незабутніх персонажів у “The Last of Us”, яка стала володаркою понад 200 нагород «Гра року».

Гра створена для прихильників франшизи TLOU, що хочуть заново пережити улюблену історію Джоела та Еллі, насолодитися покращеною анімацією, деталізованою мімікою персонажів та випробувати весь спектр технічних особливостей PS5:

  • Швидке завантаження.
  • Приголомшлива графіка.
  • Тактильна віддача.
  • Адаптивні тригери.
  • Звукова технологія Tempest 3D для навушників.

У даному “симуляторі виживання” на вас чекає, світ, де людська цивілізація занепала, а заражені й вцілілі грубо порушують всі норми та правила. Джоел, змучений життям головний герой, повинен визволити 14-річну Еллі з армійської карантинної зони. Хто б тільки знав, що це маленьке завдання обернеться найнебезпечнішою пригодою по всій країні.

Продукт включає повну кампанію гри “The Last of Us” для одного гравця, а також знаменитий пролог "Left Behind", в якому ви дізнаєтеся про події, які назавжди змінили життя Еллі та її кращої подруги Райлі.

Поспішайте оформити передзамовлення “The Last Of Us. Part I” та отримуйте бонуси у вигляді ігрових предметів, а саме - запаси доповнень та запаси деталей зброї.

Товари з публікації
код товару: 9406792
2699 грн*
є в наявності
Дата релізу 02.09.2022. Пориньте в емоційну історію про незабутніх персонажів у грі «The Last of Us» – володарці понад 200 нагород «Гра року». У світі, де цивілізація впала, а заражені й заматерілі безчинства, Джоел, змучений герой, повинен визволити 14-річну Еллі з армійської карантинної зони. Хто б тільки знав, що це маленьке завдання обернеться найнебезпечнішою пригодою по всій країні. Продукт включає повну кампанію гри "Одні з нас" для одного гравця, а також знаменитий пролог "Left Behind", в якому ви дізнаєтеся про події, які назавжди змінили життя Еллі та її кращої подруги Райлі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів