Огляд бездротового маршрутизатора ASUS BRT-AC828

Головна Огляди Огляд бездротового маршрутизатора ASUS BRT-AC828
16.11.2017

Дане рішення - потужний інструмент для бізнесу різних рівнів. Це можуть бути невеликі точки продажу і навіть великі роздрібні магазини. В арсеналі пристрою - стандарт Wi-Fi 802.11ac, чотири зовнішніх антени, можливість підключення SSD і LTE-модемів, VPN, а також налаштування сторінок входу для інтеграції реклами, надійна система безпеки і підтримка до 250 підключених пристроїв.

Зовнішній вигляд

ASUS BRT-AC828, як і більшість преміальних пристроїв вендора, виконаний на високому рівні. Текстурований матеріал верхньої панелі доповнено міцним матовим полікарбонатом, з якого виконана нижня частина пристрою.

На передній панелі розміщені індикатори, а всі функціональні елементи розташовані по периметру. Основна частина знаходиться на тильній панелі.

Також помітно велика кількість перфорації для охолодження внутрішніх компонентів. Конструкція передбачає установку чотирьох знімних антен.

Для кріплення в вертикальному положенні є спеціальні роз'єми VESA, а також кріплення для серверної стійки.

Вся системна інформація вказана на тильній кришці, під якою захований роз'єм M.2 для підключення SSD-накопичувачів.

Розміри ASUS BRT-AC828 не найменші - пристрій можна порівняти з 10-дюймовим нетбуком.

Функціональність

Як уже згадувалося, ця модель пропонує безкомпромісні можливості. Підтримуючи роботу в двох діапазонах - 2,4 і 5 ГГц, загальна пропускна здатність досягає близько 2600 Мбіт/с. Для максимально якісного прийому сигналу в умовах великої кількості перешкод на зразок офісних стін використовується чотири потужних антени, що працюють як на прийом, так і на передачу в режимі MU-MIMO 4x4. Також варто відзначити і технологію посилення сигналу - AiRadar.

Для стабільної роботи, маршрутизатор отримав два гігабітних розніму WAN. Другий рознім можна використовувати як резервний при проблемах з основним підключенням. Пропускна здатність локальної мережі - до 4 Гбіт/с. Підтримка LTE-модемів з інтерфейсом USB також забезпечує можливість створення резервної мережі.

Для роботи з підключеними накопичувачами є файловий менеджер AiDisk. Пристрій впорається з високими навантаженнями і підтримує велику кількість підключень, можна створити портал для просування свого бізнесу за допомогою реклами на основі готових шаблонів, а також проводити авторизацію і збирати відомості про користувачів за допомогою протоколу RADIUS.

Безпечну роботу забезпечує унікальна система AiProtection, яка відстежує вразливості і запобігає можливому злому в мережі. Також тут э VPN

Веб-портал для адміністрування маршрутизатора отримав доброзичливий інтерфейс в якому не складе труднощів розібратися, всі категорії зручно структуровані, а при першому запуску пропонується швидке налаштування, якого вистачить для старту роботи.

Враження

ASUS BRT-AC828 - бездротовий маршрутизатор з колосальними можливостями. Він забезпечить безперебійну і безпечну роботу з великою кількістю пристроїв, забезпечить високий рівень швидкості, а також дозволить створити канал зв'язку з кінцевими клієнтами.

Специфікації:

  • Модель ASUS BRT-AC828
  • Стандарт IEEE 802.11b/g/n для частоти 2,4 ГГц, IEEE 802.11ac/n/a для частоти 5 ГГц
  • Швидкість 802.11n до 800 Мбіт/с, 802.11ac до 1734 Мбіт/с
  • Антени 4 зовнішні по 3 dBi, MIMO
  • Пам'ять 256 МБ Flash, 512 МБ ОЗП
  • Шифрування 64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, Radius with 802.1x, WPS support
  • Порти 2x Gigabit WAN, 8x Gigabit LAN, 2x USB 3.0, M.2 SATA
  • Живлення DC 19V, 2.37А
  • Розміри 20 х 30 х 4,95 см
  • Вага 950 г
  • Додатково VPN

Товари з публікації
код товару: BRT-AC828
немає в наявності
Тип модему: зовнішній; Режими роботи: точка доступу, маршрутизатор, роутер; Інтерфейс: USB, M.2; Тип антени: зовнішня/зйомна; Особливості: Світлодіодні індикатори; Вага: 950 г
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів