Новенький повноколірний 3D-принтер від XYZprinting вже в Україні!

Home New products Новенький повноколірний 3D-принтер від XYZprinting вже в Україні!
23.08.2018

Компанія ERC почала поставки найновішої моделі 3D-принтера XYZprinting da Vinci Color. Ця унікальна модель здатна друкувати 3D-моделі у повноколірному режимі, одночасно забарвлюючи виготовлені зразки мільйонами відтінків. Технологія спеціального 3D-друку поєднує в собі класичний струменевий 2D-друк з технологією 3D-друку за допомогою плавлення пластикової нитки. Саме завдяки такій комбінації технологій, виробнику вдалося досягти низької ціни для повноколірного пристрою 3D-друку.

Для нової моделі 3D-принтера – XYZprinting пропонує і нову PLA нитку, адаптовану для струменевого 3D-друку, що поглинає краплинки чорнил, дозволяючи створювати різнокольорові відбитки.

Нитка PLA для струменевого 3D-друку більш міцна, ніж звичайні PLA-нитки, тому вона відмінно підходить для механічної обробки. Окрім цього, вона відрізняється чудовими агдезійними властивостями і стійкістю до зовнішнього впливу, тому PLA-нитка – універсальний матеріал, який не обмежує свободу творчості і може бути використаний для різноманітних цілей.

Додаткову зручність в роботі з da Vinci Color забезпечує кольоровий сенсорний екран з простим і зручним управлінням, через який користувачі можуть підключатись до домашньої бездротової мережі і використовувати такі функції, як автоматична корекція платформи. da Vinci Color оснащений багаточисленними датчиками, які здатні визначати пошкоджений матеріал під час друку; користувач у такому випадку може зупинити і перезапустити процес друку.

Познайомитись з новинкою ближче можна тут: https://www2.xyzprinting.com/ru-RU/product/da-vinci-color

Products from publication
SKU: 3FC1XXEU01B
out of stock
Print technology: FFF (Fused Filament Fabrication); Material of printing: ABS-plastic; Data sources: Wi-Fi, USB;
Menu
Products catalog
Products catalog