Ajax Socket. Все готово до вашого приходу!

Головна Новинки Ajax Socket. Все готово до вашого приходу!
20.02.2019

Новинка від Ajax Systems - розумна розетка Ajax Socket. Стане відмінним доповненням у вашій екосистемі Ajax.

Управління з будь-якого куточка планети

Ваш будинок буде зустрічати комфортним кліматом і затишком цілий рік. Включайте обігрівач взимку, а кондиціонер влітку, запускайте зволожувач повітря і нагрівайте воду для ванни. Все це в кілька торкань у додатку по дорозі додому.

Викриває енергетичних вампірів і захищає від поломок

Крім віддаленого увімкнення і вимкнення приладів розетка дозволяє підраховувати кількість споживаної електроенергії підключеними пристроями. Вбудований світлодіодний індикатор змінює відтінок підсвічування, допомагаючи визначити, яка техніка споживає багато енергії. Socket захищає техніку від раптової поломки через проблеми в електромережі. Якщо напруга занадто висока або, навпаки, низька - розумна розетка вимкне подачу живлення. Додатково розетка оснащена заземлюючим контактом для запобігання ураження струмом, а також шторками, які не дадуть дитині увіткнути в пристрій сторонній предмет.

Практичний дизайн

Socket настільки компактна, що не перекриває сусідні слоти в розетках. Ви зможете використовувати всі роз'єми мережевого фільтра або розгалужувача. Socket можна легко розмістити поруч із блоками живлення будь-якої геометричної форми.

Розумна розетка вже є на складі. Робіть ваші замовлення.

Товари з публікації
код товару: 000012320
1729 грн*
є в наявності
Socket - розумна розетка для управління домашньою технікою: вмикає та вимикає живлення електроприладів при натисканні в мобільному додатку, захищає обладнання від поломок, допомагає знизити рахунки за електрику і виконує прості сценарії автоматизації. Розумна розетка тримає зв'язок і отримує команди від хаба Ajax через радіопротокол Jeweller. Може працювати на відстані до 1000 метрів від централі системи безпеки. Не залежить від сигналу Wi-Fi в приміщенні і продовжує працювати, якщо пропав інтернет. У Socket передбачена трирівнева захист техніки від раптової поломки через проблеми в електромережі. Розетка автоматично відключає подачу живлення при занадто високій або низькій напрузі, при перевищені допустимих параметрів струму і перегріву. Повідомлення про всі події приходять у вигляді смс або пуш-повідомлень на смартфон власника. Socket працює тільки в складі системи безпеки Ajax. Підключається до системи в кілька "дотиків" в додатках Ajax. Як тільки спалахує LED-індикатор, розумна розетка готова до роботи.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів