Yuneec H520E. Потрібний дрон для складних часів

Головна Новинки Yuneec H520E. Потрібний дрон для складних часів
19.08.2022

Професійний безпілотний літальний апарат Yuneec H520E – один дрон для всіх завдань!

Дрон Yuneec H520E є універсальним рішенням, до нього можна додати одну з трьох камер Yuneec на вибір або використовувати з одним дроном всі три в залежності від задач  (базовий комплект без камери).

Особливості:

  • До 28 хвилин польоту (залежно від ваги підвішеного вантажу)
  • Радіозв'язок з радіусом дії до 7 км
  • Змінні камери з можливістю швидкої заміни, включно з тепловізійними камерами та камерами з 30-тикратним оптичним зумом
  • 6 роторів, навіть при відмові одного з них дрон здатний продовжити політ
  • Трьохосьовий підвіс
  • Шасі, що прибирається
  • Вбудований 7-дюймовий сенсорний екран пульту керування з портом HDMI
  • Віддалене налаштування камери з пульту керування
  • Безперервне обертання карданного підвісу (H520E до 330°) в польоті
  • Планувальник задач DataPilotTМ
  • OFDM модуль передачі сигналу

Базова комплектація (якій позаздрять преміальні інших):

  • Дрон Н520E
  • 2 шт АКБ 6200 мАh
  • Пульт ДК ST16E
  • Зарядний пристрій для 1-го АКБ та пульту від мережі 220В
  • Адаптер для заряджання від прикурювача авто
  • 2 комплекти гвинтів
  • Сонцезахисна панель для Пульту ДК
  • Ремінь для пульту ДК

Створений для промислового використання амбітним любителям чи професіоналам

H520E розроблений з урахуванням потреб інспекційної індустрії та оснащений шестироторною системою для стабільного та точного польоту, об'єктивом з великою фокусною відстанню, щоб літати на великій відстані від об'єкта, та сховищем даних, яке може бути передане миттєво з наземної станції ST16S/E безпосередньо у вигляді 4K/2K/HD відео або 20Мп зображень.

Надійний, стабільний та точний

Навіть за умов сильного вітру безпілотна система Yuneec H520E здатна утримувати позицію, дозволяючи літати навіть тоді, коли інспекція з екіпажем вважається небезпечною. Управління швидкістю польоту забезпечує мінімальну швидкість польоту після звалювання для максимальної точності за складних умов. Шасі H520E забирається убік, забезпечуючи повний огляд на 360 градусів для збору важливих даних у польових умовах. Комерційні пакети послуг доступні окремо.

Відсутня передача на віддалені сервери!

Дрон H520E та пульт дистанційного керування ST16S/E обмінюються даними безпосередньо, тому не відбувається примусової передачі даних на сервери в Китаї, Німеччині або деінде у світі. Ні польотні дані, ні зображення, ні відео або лог-файли не надсилаються на зовнішні сервери, залишаються у особистому розпорядженні та оптимально захищені.

Орбітальний політ

Орбітальний політ дозволяє H520Е обертатися навколо пілота/пульта дистанційного керування на заданій користувачем відстані, завжди спрямовуючи камеру в центр кола.

Опції корисного навантаження з можливістю швидкої заміни

Всі камери H520E підтримують швидку заміну на платформах sUAS, що значно заощаджує час завдяки відсутності необхідності відключення/перезапуску системи USA. Це також забезпечує узгодженість зберігання даних, а не використання декількох пристроїв зберігання та місць. Будь то теплобачення, зйомка з великою фокусною відстанню або збирання даних з широкою фокусною відстанню, карти пам'яті можна переставляти з пристрою на пристрій.

Підтримувані пристрої: E30Z/X, E90/X, E10T/X, CGOET/X

Універсальний контролер ST16S/E

Наземна станція ST16S/E – це комплексний передавач та приймач, який дає повний контроль над H520E під час польоту, дозволяючи робити фото та відео у чудовій якості. Завдяки великому вбудованому 7-дюймовому екрану контролер ST16S/E на базі Android відображає кадри польоту в режимі реального часу, усуваючи необхідність у зовнішньому пристрої. Також можна використовувати ST16S/E як планувальник завдань. Сплануйте політ за допомогою сенсорного екрана та виконайте завдання одним натисканням кнопки.

Функціональність командного режиму

Командний режим дозволяє самостійно керувати коптером і камерою за допомогою двох систем дистанційного керування. Поки пілот дрона продовжує керувати коптером, оператор може повністю зосередитися на камері. Ця співпраця значно полегшує захоплення складних зображень та надає не лише кінопродюсерам, а й пожежникам, інспекторам та іншим спеціальним користувачам корисний інструмент для більш ТОЧНОЇ спільної роботи та координації дій. А вмонтований в пульт порт HDMI дозволяє стримити або передавати всю телеметрію на інші пристрої

YUNEEC DataPilot

Програмна система Yuneec DataPilot дозволяє  ефективно і послідовно створювати ортокарти, 3D-скани, зображення даних урожаю в польових умовах або на робочому столі для траєкторій польоту, що відтворюються і запам'ятовуються, без необхідності використання дорогого програмного забезпечення сторонніх виробників. Місії/польоти можуть бути збережені для подальшого виклику/перезапуску або заплановані за межами майданчика та перенесені до системи керування електронною поштою, флеш-пам'яттю або карткою micro-SD. DataPilot автоматично генерує траєкторії зйомки із заданим користувачем фронтальним/боковим нахлестом та перехресним штрихуванням для отримання точних 3D-зображень або зображень великого формату. DataPilot також дозволяє зберігати/кешувати карти від багатьох постачальників карток для доступу в областях без підключення та надає інструменти для точного розміщення шляхових точок навіть у областях, де немає доступних оновлених карт.

YUNEEC UpdatePilot

Будьте в курсі подій за допомогою YUNEEC UpdatePilot для H520E із камерою E90X. Програма доступна в магазині Google Play і дозволяє перевіряти та автоматично оновлювати коптер до останньої версії програмного забезпечення. Після відкриття програми, вибору Wi-Fi та камери ви можете шукати оновлення програмного забезпечення одним натисканням кнопки «Перевірити версію програми» та автоматично завантажувати та встановлювати останнє оновлення, якщо це необхідно.

Переконайтеся, що H520E увімкнено. Зверніть увагу, що YUNEEC UpdatePilot можна встановити лише на ST16E, і для виконання оновлень у камеру необхідно вставити картку micro SD. В даний час YUNEEC UpdatePilot доступний лише для H520E з камерою E90X.

Сценарії використання

Ford Motor Company

Високопродуктивні дрони дозволяють більш ефективно контролювати процеси промислового виробництва. Щоб проводити роботи з технічного обслуговування на заводі двигунів Ford Dagenham у Великій Британії не тільки швидше, але й безпечніше, виробник автомобілів вибрав дрон Yuneec H520.

За допомогою цього безпілотника можна швидко та легко оглянути портальні крани, трубопроводи та ділянки дахів на приголомшливій висоті за допомогою віддаленої камери.

Atelier d’Architecture Rivat

Французька архітектурна студія, що базується в Сент-Етьєні та Парижі та спеціалізується на проектуванні та реконструкції високоефективних будівель.

З кінця 2017 року фірма використовує безпілотник Yuneec H520 дозволяє їм оглядати недоступні або небезпечні частини будівлі, виконувати термографічний аналіз та топографічну зйомку або створювати рекламні відеоролики.

Animal Rescue

Олександр Мор — оператор вертольота та дрону, який забезпечує повітряну підтримку для порятунку тварин та організації полювання з метою запобігання збиткам, заподіяним дикими тваринами.

Олександр використовує тепловізійну камеру Yuneec H520 та E10T для ідентифікації різних видів тварин.

Yuneec H520E - це платформа, що добре зарекомендувала себе в поліції, пошуково-рятувальних, пожежних, інспекційних, сільськогосподарських, фотографічних і геодезичних службах. Здатність залишатися стабільною під час вітру зі швидкістю 20 м/с та надійність для виконання місії з відмовою ротора означає, що платформа працює, коли це необхідно. Гнучкість додавання камер і корисного навантаження є високою: від однодюймових сенсорних камер SONY CMS до тепловізійних та мультиспектральних камер FLIR 640×512 Boson.

Yuneec H520E базується на H520 з розширеним діапазоном за рахунок радіомодулів OFDM, доданим скануванням фасаду для 3D-моделювання, точністю RTK/PPK та більш потужним процесором для тих, кому необхідно додати програмне забезпечення для спеціалізованих функцій.

Характеристики та порівняння H520E, H520E-RTK та H520

Загальні

H520E і H520E-RTK

Стабілізація

Літає при вітрі в 20 метрів на секунду

Захист двигунів від збою

Здатний літати та виконувати завдання
навіть при відмові одного з двигунів

Дрон

H520E і H520E-RTK

Вага

1860 г (без навантаження)

Довжина по діагоналі

520 мм (без лопастей)

Габарити

551x482x309 мм

Час польоту

25 - 30 хв

Макс. швидкість

20 м/с

Макс. швидкість зльоту

5 м/с

Макс. висота польоту

500 м

Макс. кутова швидкість

120 градусів/сек

Акумулятор

4S 6200mAh LiPo

Двигуни

720 KV

Зарядний пристрій

SC4000 - 4H

Робоча температура

0°C - 40°C

Температура зберігання

-10°C - 50°C

Система уникнення перешкод

H520E і H520E-RTK

Датчик

Ультразвуковий

Швидкість польоту

4 м/с

Робоче середовище

Висота> 1.5 м
Відстань до перешкод < 5 м

H520E і H520E-RTK

ОС

Android

Канали

16

Дальність передачі

до 3.5 км - 7 км

Акумулятор

3.6V 8700mAh 31.32Wh Li-Ion

Частота

2.4 Гц

Частота відеосигналу

2.4 Гц

Формат відео

720 p

Екран

7"

Робоча температура

0°C - 40°C

Відеовидача

HDMI

Сумісні камери

H520E і H520E-RTK

E90 (YUNE90US)

CGOET (YUNETUS)

E30Z (YUNE30ZUS)

E10T (YUNE10TUS)

E10Tv (YUNE10TVUS)

DB2 Vision Laquianta

Товари з публікації
код товару: YUNH520EEU
79998 грн*
є в наявності
H520E базується на H520 з розширеним діапазоном за рахунок радіомодулів OFDM, доданим скануванням фасаду для 3D-моделювання, точністю RTK/PPK та більш потужним процесором для тих, кому необхідно додати програмне забезпечення для спеціалізованих функцій.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів