Home - Consumer Goods & Electronics - Electric transport and robotics - STEM kits and Add-on packs - fischertechnik - Додатковий набір ROBOTICS Програмне забезпечення ROBO PRO WIN 7 8 10

fischertechnik Додатковий набір ROBOTICS Програмне забезпечення ROBO PRO WIN 7 8 10

SKU: FT-93296
Previous
Next
Technical characteristics fischertechnik Додатковий набір ROBOTICS Програмне забезпечення ROBO PRO WIN 7 8 10:
Main features
Full list of features
Type Software
Compatibility FISCHERTECHNIK /TXT FT-522429
Key Features
Type Software
Compatibility FISCHERTECHNIK /TXT FT-522429
Package dimensions
Width 130 mm
Height 10 mm
Length 190 mm
Weight 0.10 kg
Volume 0.0002 m3
Type: Software; Compatibility: FISCHERTECHNIK;
out of stock
Програмне середовище fischertechnik

Мобільні додатки iOS і Android та повноцінна десктопна версія з максимальним функціоналом. Завдяки мобільним додаткам Bluetooth Control, ROBO Pro Smart та TXT Cam Control можна дистанційно керувати роботами, створювати власні програми в графічному сере­довищі й керувати камерою, підключеною до контролера.

FTScratch

Дає змогу ПК, що працюють під керуванням Windows, використовувати контролер fischertechnik ROBO LT у поєднанні з візуальною, легкою для засвоєння мовою програмування Scratch. Завдяки FTScratchBTSmart аналогічно можна програмувати контролер BT Smart. У цих середовищах можна миттєво створити невеликі програми для керування двигунами та індикаторами за допомогою мінівимикачів і фототранзисторів.

ROBO Pro

Середовище призначене для використання з лінійкою конструкторів Robotics із контролером TXT у середній і старшій школах, а також у ПТУ та вишах. Воно має п’ять рівнів складності, а за допомогою логічно побудованого візуального інтерфейсу допомагає легко працювати з великою кількістю пристроїв введення/виведення та швидко переходити на текстові мови.

Menu
Products catalog
Products catalog