Дайджест ERC від 28 лютого 2023. Геймінг та електротранспорт

Home News Дайджест ERC від 28 лютого 2023. Геймінг та електротранспорт
04.03.2023

Залишаємо холоди позаду, адже попереду дуже насичена ігрова весна: заплановано надходження відразу кількох крутих ігор у квітні!

Hogwarts Legacy

4 квітня 2023 року відбудеться реліз гри Hogwarts Legacy на консолях минулого покоління – PlayStation 4 та Xbox One.

Наразі гра доступна на PlayStation 5, Xbox Series X та ПК. Проте незабаром для тих, хто не має топового ігрового комп'ютера чи найновішої консолі, чарівний світ також відкриється. Hogwarts Legacy дістала дуже схвальні відгуки від критиків і встигла встановити нові рекордні показники переглядів на Twitch. Насолоджуйтеся Hogwarts Legacy сповна: вибір ігрових рішень Dream Machines.

Довгоочікувана гра Hogwarts Legacy, яка розроблена на основі улюблених серій багатьох фанів книг і фільмів про Гаррі Поттера, уже наявна в магазинах та доступна на ігрових онлайн-сервісах, адже наші найспритніші партнери вже встигли відкрити передзамовлення на гру на своїх торгових майданчиках. Геймери з усього світу нетерпляче чекають можливості з головою поринути в захопливі ігрові пригоди, що розгортаються у світі магії та чаклунства.

Перелік наявного товару

Dead Island 2

21 квітня естафету підхопить сага про зомбі Dead Island 2!

Друга «інкарнація» гри – це дивовижний «коктейль» із приголомшливого сюжету, фірмового чорного гумору та можливості знищувати зомбі. Рольовий екшн від першої особи вже доступний для передзамовлення.

Надходження гри для PlayStation 4, PlayStation 5 та Xbox очікується напередодні світового релізу.

Перелік наявного товару

Star Wars Jedi Survivor

Star Wars Jedi Survivor побачить світ 28 квітня 2023 року – це продовження історії джедая Кела Кестіса з першої частини гри (Jedi Fallen Order).

Боротьба Кела стає чимраз більш відчайдушною, а галактика продовжує занурюватися в темряву. Відтіснений Імперією на край галактики, Кел опиняється в оточенні нових і водночас уже знайомих загроз. Як один з останніх лицарів-джедаїв, що вижив, Кел має вистояти в найтемніші часи для галактики, проте наскільки далеко він готовий піти задля захисту себе, своєї команди та спадщини Ордену джедаїв?

Незабаром будуть доступні версії як для PlayStation 5 і Xbox Series X, так і ПК. Гра не буде адаптована для консолей старшого покоління.

Докладніше про гру

Menu
Products catalog
Products catalog