Повітря в будинку: допомога у відновленні здоров’я з Ballu ONEAIR

Home Reviews Повітря в будинку: допомога у відновленні здоров’я з Ballu ONEAIR
16.11.2022

Відновити та зміцнити дихальну функцію допомагають вправи. Однак треба розуміти, що потрапляє в бронхи та легені під час дихання. Закриті приміщення – сприятливе середовище для накопичення шкідливих речовин і розмноження мікроорганізмів, і дихати таким повітрям небезпечно навіть для здорових людей.

Найефективніше очищення

Вирішити завдання з очищення повітря в приміщеннях допоможуть інтелектуальні пристрої Ballu серії ONEAIR. Вони подають із навколишнього середовища повітря, що фільтроване завдяки шестиступеневій системі очищення й знезаражене за допомогою УФ-променів та іонізації. Завдяки цій професійній системі та вугільному адсорбційно-каталітичному фільтру CARBON у будинку не буде пилу, спор цвілі та грибків, шкідливих домішок, неприємних запахів і летких формальдегідів.

Важливо: повітря під час подання підігріває вбудований високоефективний керамічний нагрівальний елемент.

Найпотужніший з-поміж своїх

Ballu ONEAIR ASP-200P — надійний, економічний і безшумний пристрій, що може перетворити найбрудніше повітря на чисте та корисне. Усього за 15 хвилин у турборежимі він очищає повітря в кімнаті площею до 25 м2, фільтруючи та знищуючи до 99,9 % шкідливих домішок і мікроорганізмів. ONEAIR ASP-200P є найпотужнішим пристроєм у своєму класі — за годину роботи повністю очищує повітря в приміщенні до 75 м2.

Модель ASP-200P додатково оснащено УФ-лампою для знезараження повітря від шкідливих бактерій.

Легкий монтаж і зручне керування

Встановити такий припливний очисник можна в офісному приміщенні чи у власному будинку. Керування Ballu ONEAIR відбувається через Wi-Fi (мобільний додаток HOMMYN). Інтелектуальні режими допомагають очищувати, знезаражувати та насичувати киснем повітря автоматично чи за індивідуально налаштованим графіком роботи.

Сучасний помічник з охорони здоров’я

Ефективна система очищення та знезараження повітря — незамінні помічники під час реабілітації після коронавірусної інфекції. Постраждалим легеням потрібне чисте, безпечне та насичене киснем повітря для повернення повноцінного дихання. Із професійним припливним очисником повітря Ballu ONEAIR здоров’я буде відновлено швидше.

Характеристики Ballu ONEAIR ASP-200P

  • Потужність 1 285 Вт
  • Продуктивність 200 м3/год
  • Розмір вентиляційного каналу 120 мм
  • Рівень шуму 19-45 дБ
  • Монтаж настінний

Products from publication
SKU: ASP-200P
out of stock
Type: Air Purifier; Floor area sq. m: 75 sq m; Equipment: Timer, Remote control; Additionally: Digital display, Real time setting, Sleep mode, 9 performance modes, Heating mode, "No heating" mode, overheat protection, 6 levels of cleaning, Heating temperature adjusting, Max. assembling of outside temperature: 50 °C, Min. assembling of outside temperature: -40°С , 120 mm ventilation duct; Color: white
Menu
Products catalog
Products catalog